„Домът на Гучи“ е модното събитие, което чакам с нетърпение.
Филмът е на един от любимите ми режисьори Ридли Скот, известен с филмите Гладиатор, Блейд Рънър, Марсианецът, Ханибал и др.
Преди месец пуснаха трейлъра и целия интернет беше завладян.

Филмът е базиран на книгата на Сара Гей Фордън „Домът на Гучи: Една сензационна история за убийство, полуда, блясък и алчност“. В главните роли ще бъдат Лейди Гага като Патриция Реджани, а Адам Драйвър ще играе Маурицио Гучи.

Филмът проследява брака и живота на Патриция Реджани, която се жени за наследника на „GUCCI“ – Маурицио Гучи през 1973 г. Бракът им приключва през 1985 г., когато Гучи напуска съпругата и семейството си за по-младата си любовница. Впоследствие Гучи бива убит през 1995 г. от наемен убиец в Милано, а Реджани е осъдена за престъплението и получава 26-годишна присъда в съда. След като излежава 18 години от тях, Реджани е освободена през 2016 г. и продължава да живее в Милано с издръжката от развода си.

Lady Gaga в House of Gucci

Нямам съмнение, че филмът ще се получи прекрасно. Освен носителката на Оскар, Лейди Гага и Адам Драйвър, във филма участват още златни актьори като Ал Пачино, Салма Хайек, Джаред Лето и Джереми Айронс.

Това, което ме интересува повече са тоалетите. Първоначално, Анджелина Джоли е трябвало да играе съпругата на Гучи, но се радвам, че е Гага. Тя е една от най-ексцентричните дами в Холивуд, а чувството и за мода е ненадминато. За да запазят автентичността на тоалетите, екипът на продукцията се е обърнал към настоящия изпълнителен директор на GUCCI – Марко Бизари. Който пък им предоставя пълна творческа свобода и достъп до архивите на GUCCI.

Премиерата е на 26-ти октомври и силно се надявам да не затворят кината, защото имам нужда да го гледам на голям екран.

Поздрави, Челси ❤

Снимки: Getty Images

Сподели с приятели