Наближаваме месеца на абитуриентските балове и масовите официални събития и в тази връзка искаме да ви подготвим за тези дългоочаквани събития с една перфектна визия.

Абитуриентската вечер е едно от най-важните събития в живота на един гимназист. Това е вечер, изпълнена с много емоции и забавление… Вечер, която се запечатва в съзнанието ни за цял живот.

Тенденциите при абитуриентските рокли се променят с всяка година, затова осъзнаваме колко е важно за всяка дама, да бъде в крак с новите модни промени и да изглеждат по най-незабравимия начин в своя специален ден.

Какви са тенденциите, които забелязахме за тази година? Блясъкът зае централно място под формата на пера, мъниста, пайети, кристали и дори… дълбоки цепки. Дълбоките цепки не са за пренебрегване! Ако сте високи те ще удължат още повече силуета ви. Същото важи и за по-ниските жени – това е изключително хитър ход краката ви да изглеждат по-дълги. Като цветове може да заложите на класическите цветове: бяло и черно.

Белите и черните рокли са вечната класика. Те запазват първата си позиция в класацията за най-желана рокля и са перфектни за дамите, които искат да заложат на класическа и елегантна визия. Белите рокли са по-предпочитани от по-скромните дами, които искат да покажат нежна и стилна визия, докато черните са по-подходящи за по-бурните характери, които искат да придадат по-строго излъчване и увереност.

Ако искате да имате една по-цветна визия, то може да заложите на: лилаво, розово и цветът на 2024-та: прасковеното (PEACH FUZZ).

Лилавото носи допълнителна свежест и настроение. Може да изберете различни нюанси, включително лавандула, люляк и наситено лилаво. Розовото и прасковеното са изключително нежни цветове, които са подходящи за по-лек грим и елегантни бижута.

Лилавите бални рокли са хит

Към бляскавите рокли няма как да не добавим и обувките на ток, които са задължителен елемент към перфектната бална визия.

А ако ви предстои официално събитие, то може да заложите на черна изтънчена рокля: с панделка, с пайети, с цепка или просто изчистена и стилна.

Може да разгледате нашите официални рокли ТУК

Перфектната бална рокля? Ето и нашите предложения:

Искате по-свежа визия? Лилаво, прасковено и топли цветове ⬇

Сподели с приятели