Въпреки че сега е сезонът на банските (и дините), ще обърнем внимание на предстоящата есен. Остават само няколко месеца, в които можете да се подготвите, за да блеснете още с падането на първите листа. По-далновидните от вас, могат да започват да си водят записки, а останалите да не забравят, че след като си допият мохитото, нашият блог все още ще е на разположение.

Италианските дизайнери много ефектно отразяват живота, какъвто очакват да бъде – свободен! Това е и основното послание от Милано. В есенните им колекции присъстват ярки и металически цветове, свободни кройки и дръзки комбинации на материи.

След като приключиха ревютата в столиците на модата Париж, Лондон, Милано, Ню Йорк, Токио можем да обобщим накратко модните тенденциите за есен 2021.

Какво ще е модерно през Есен 2021

РОКЛИТЕ – нещото, което е задължително за сезона. Все още са актуални елементите във викториански стил, така че наблегнете на тях. Дантели и волани, съчетани със земни тонове ще направят визията ви забележителна.

ПОЛИТЕ – изключително подходящи за есента. Дългите и широки модели, позволяват удобство и комфорт, носейки нежността на фееричното движение. Плисираните поли си остават хит, като дават възможност за всякакви комбинации – с риза, с пуловер, с деним.

ПАНТАЛОНИТЕ – тук нещата малко се променят. Нашумелите с висока талия панталони, отстъпват място на скъсените и навити крачоли. Позволявайки голяма свобода в комбинациите с обувки.

ПАЛТАТА – това е дрехата, която всяка дама трябва да притежава в гардероба си. Правите кройки и несиметрични шарки, допълват целия тоалет. Без значение дали е съчетано с маратонки или високи обувки, палтото завършва цялостното излъчване по неповторим начин. Супер актуални ще бъдат отново земните тонове, а за по-смелите етно мотивите си проправят път.

И така, какво е модерно тази есен?

Без значение дали ще изберете пола, рокля или панталон, това което винаги ще е на мода е стилът. Изберете дрехите, с които ще се чувствате най-комфортно и ги носете със стил. Ако искате да бъдат съобразени с последните модни тенденции, прочетете статията още веднъж и следете блога ни.

А сега да се порадваме на лятото…

Сподели с приятели