Време е да се сбогуваме с лятото и да рестартираме гардеробите си.

Ето и ключовите тенденции за студените сезони есен/зима 2022г.

Бомбър якето

Инфлуенснати от филма на Том Круз, Топ Гън, се подготвяме за полет във височините. Дами и Господа – бомбър якето се завърна.

Предложенията от Мания

Let’s talk about business

Завръщаме се по офисите с тренди костюми.
Колкото по-големи, толкова по-добре е правилото тук за саката. Дизайнерът на Balenciaga, Демна, ни въвлече в тази тенденция и все още не можем да се отърсим от нея.
Заложете смело на оувърсайз сака с подплънки (тук можете да грабнете и от мъжката секция), елечета от 90-те и широки панталони с басти.

Бял потник

Белият потник може да изглежда просто, но той поставя основата за много актуални комбинации от облекла. Видяхме го на ревютата на големите модни къщи като Prada, Chloe и Bottega Veneta

Предложения от Мания

Нео-готика

Със завръщането на есента, няма как да не се обърнем към добрия стар цвят, който винаги ни прави да изглеждаме добре и класи, а именно черното. Тук можете да включите кожа, кожа и още кожа – под формата на якета, палта, панталони, поли, рокли, ръкавици. Съчетайте кожения аутфит, като добавите и дантела, за още по-добър завършек.

Предложения от Мания

Обратно в училище

Помните ли късите плисирани поли или тези с райе? Да, те са тук за да останат. Съчетайте ги с бяла риза, вратовръзка и лоуфъри с бели чорапи.

Предложения от Мания

Палта с изкуствен косъм

Все повече модни къщи се отказват от животинската козина в полза на по-отговорни варианти.
Изберете палто с обем и в земна цветова палитра.

Предложения от Мания

Челси ❤

Сподели с приятели