Време е да говорим за тенденциите през сезон пролет/лято 2023.
Дори да си от хората, които имат свой стил, неподлежащ на тенденции, няма нищо лошо да се запознаеш с тях, за да ти помогнат в следващия ти шопинг. 

Вижте нашите предложения за сезон пролет/лято 23

Силвър металик – това може би е най-любимият тренд за този сезон, а както изглежда и за следващите.
След като златните бижута и златистите аксесоари преобладаваха през последните години, то е време да преотстъпим подиума на друг претендент. Няма да сгрешиш ако включиш в тоалета си сребърни бижута, металик панталон или чанта, а защо не тотална силвър металик визия.

Виж нашите предложения ТУК

Деним – ревютата за пролет/лято 2023 бяха пълни с деним върху деним визии. Ако не си фен на изцяло деним облекло, може да избереш измежду дънково яке, боди, пола и широки, свободни дънки. Забелязано в колекциите на KHAITE, ALAIA, DIOR.

Виж нашите предложения ТУК

Големи чанти – носим не само оувърсайзд дрехи, но и чанти. Трендът с огромните чанти, които могат да ти съберат целия дом, продължава с пълна скорост. Видяхме ги на ревютата на LOEWE, BOTTEGA VENETA, CHLOE.

Виж нашите предложения ТУК

Мото мами – почти съм сигурна, че този тренд идва от хит албума на испанската изпълнителка Розалия, „Motomami”. Видяхме супермодели като Бела и Джиджи Хадид в мотокрос якета, разбира се и големите брандове като VERSACE, DIESEL и CHLOE не пропуснаха.

Виж нашите предложения ТУК

Цветя за пролетта? То, нека да са рози! – Както Мерил Стрийп казва в Дяволът носи Прада „Florals for spring? Groundbreaking.”
Тук обаче, флоралните десени са заменени от 3D рози. Благодарим на MAGDA BUTRYM за новия прочит на цветята.

Още карго джобове, моля! – Карго джобовете все още не искат да напускат гардеробите ни. Силното им присъствие на ревютата го доказва. Но пък в крайна сметка на кого му е излишен още един джоб? Можеш да ги забележиш не само по панталони и дънки, но и на мини и макси поли, якета, ризи и топове.

– Челси ❤ 

Сподели с приятели